Facebook


Internet prodavnica www.apotekaherba.rs kojom upravlja Apotekarska ustanova "Herba" (Prodavac) ima zaključen ugovor sa kurirskom službom koja pruža usluge dostave pošiljaka na teritoriji Republike Srbije - AksExpress kurirskom službom.
 


Rokovi isporuke

 

Od trenutka kreiranja porudžbine, rok isporuke je 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem. 

Prodavac inicira usluge kurirske kada potvrdi porudžbinu i pripremi pošiljku za slanje. Prilikom predaje kurirskoj službi, svaka porudžbina dobija svoj identifikacioni broj koji omogućava praćenje njenog statusa dok se nalazi u posedu kurira sve do trenutka isporuke. Identifikacioni broj pošiljke Kupcu Prodavac prosleđuje automatski slanjem email-a na adresu koju je Kupac ostavio prilikom kreiranja porudžbine ili slanjem sms-a na telefon koji je Kupac ostavio u kontakt podacima. Dostava se vrši dva puta. Drugi pokušaj je uračunat u cenu usluge.

 

 


Cena isporuke


Dostava se ne naplaćuje za robu čija je vrednost preko 3900 RSD. Troškove dostave za porudžbine u vrednosti ispod 3900 RSD snosi kupac i plaća prilikom preuzimanja paketa direktno kuriru. Cenovna politika AksExpress-a utvrđena je na osnovu mase paketa koje isporučuje i Prodavac nema uticaja na njih. U nastavku je priložen važeći cenovnik:

 

- za paket težine do 0.5kg cena iznosi - 330,00rsd
- za paket težine od 0.51kg do 1kg cena iznosi - 330,00rsd

- za paket težine od 1.01kg do 2kg cena iznosi - 400,00rsd

- za paket težine od 2.01kg do 5kg cena iznosi - 420,00rsd

- za paket težine od 5.01kg do 10kg cena iznosi - 540,00rsd 

 

- Svaki kilogram preko 10kg, obračunavaće se po standardnom cenovniku na dan izvršenja usluge.