2022-09-19

KAKO PRAVILNO KORISTITI KAPI ZA OČI

Bez obzira na razlog zbog kog koristite kapi za oči, važno je da ih pravilno koristite. U nastavku pogledajte uputstva o tome kako pravilno i lako koristiti kapi za oči.

Vidi još
2022-09-11

LEČENJE BRADAVICA NA LICU I VRATU

Postoji nekoliko različitih vrsta bradavica, a za svaki deo tela je karkteristična druga vrsta. Končaste i zaravnjene bradavice su one na vratu i licu i o njima ćemo više reći u nastavku.

Vidi još
2022-09-02

SAVETI ZA UBLAŽAVANJE SIMPTOMA HEMOROIDA

Više od polovine odraslih osoba će s vremena na vreme imati problem sa hemoroidima. Srećom, dostupne su efikasne opcije za lečenje hemoroida o kojima možete pročitati više u nastavku teksta.

Vidi još
2022-08-28

POMOĆ PRI IZBORU ČETKICE ZA ZUBE

Na tržištu postoji mnoštvo četkica za zube, ali neke osnovne karakteristike kojima se treba voditi prilikom njihovog odabira možete pročitati u daljem tekstu.

Vidi još
2022-08-23

KAKO ODABRATI PRAVU PASTU ZA ZUBE ?

Nisu sve paste za zube iste, već su one prilagođene različitim potrebama, te u zavisnosti od niza faktora poput godina, osetljivosti zuba kao i njihove sklonosti ka kvarenju, pojedinac sebi bira odgovarajuću.

Vidi još
2022-08-19

KAKO UBLAŽITI HERPES ?

Herpes predstavlja rezultat infekcije virusom koji kod nekih osoba, pri padu imunog sistema, dovodi do izbijanja plikova na koži i sluznicama. Kako olakšati simptome i preduprediti izbijanje, pročitajte u nastavku.

Vidi još