Facebook
2023-04-24

HASHIMOTO TIREOIDITIS: RECITE DA BEZGLUTENSKOJ ISHRANI !

Zbog čega se bezglutenska ishrana savetuje osobama koje imaju određeno autoimuno stanje, a posebno Hašimoto tireoiditis ? U nastavku ćemo spomenuti i određene namirnice koje možete bezbrižno konzumirati.

Vidi još
2023-04-18

DA LI STE INTOLERANTNI NA LAKTOZU ?

Više od dve trećine odraslih oseti manju ili veću nelagodnost nakon konzumiranja mlečnih proizvoda. Da li i vi spadate u ovu grupu ?

Vidi još
2023-04-13

KAKO POSTIĆI SAVRŠEN I DUGOTRAJAN TEN ?

Bliži nam se leto, a samim tim i sezona sunčanja. Bilo da ste na moru ili se sunčate na bazenu i u kućnim uslovima, bitno je da znate kako to što sigurnije da radite, kako bi ten bio što lepši i kako bi se potencijalni rizici smanjili.

Vidi još
2023-04-08

PROLEĆNA DETOKSIKACIJA - KAKO OČISTITI ORGANIZAM ?

Povećan umor i letargija, kao posledica zimskog perioda i stacionarnog načina života, idealan je povod za početak novog perioda i samog prolećnog detoksa.

Vidi još
2023-04-03

KAKO IZBORITI SA STOMAČNIM VIRUSOM ?

U zavisnosti od uzroka, simptomi virusnog gastroenteritisa mogu se pojaviti u roku od 1-3 dana nakon što ste zaraženi i mogu varirati od blagih do teških. Pročitajte o simptomima i samom lečenju stomačnog virusa.

Vidi još
2023-03-29

GASTRITIS - KAKO UBLAŽITI SIMPTOME

Skoro svi smo makar jednom u životu imali gastritis, odnosno zapaljenje sluzokože želuca. U većini slučajeva stanje prođe samo od sebe, dok neki mogu zahtevati medicinsku pomoć.

Vidi još