Facebook
2023-01-24

ŠTA JE KOENZIM Q10

Kao sastavni deo mnogih zdravih namirnica, deluje povoljno na mnoge organske sisteme stimulišući rast ćelija i njihovo adekvatno funkcionisanje. Pročitajte benefite njegovog unosa, kao i u kojim oblicima i gde ga možete pronaći.

Vidi još
2023-01-19

BETA GLUKAN

Povezan sa dugom listom potencijalnih zdravstvenih benefita, kao što je sposobnost da snizi nivo lošeg holesterola, smanji upale i reguliše šećer u krvi, beta gluka glukan možemo naći u mnogim namirnicama, ali i u vidu dodataka.

Vidi još
2023-01-14

ŠTA SU PROBIOTICI ?

Koristimo ih kod problema sa varenjem ili uporedo uz primenu antibiotika. Šta su to probiotici i kako deluju na naš organizam ?

Vidi još
2023-01-10

PROŠIRENE VENE

Za većinu ljudi ovo predstavlja samo estetski problem, dok kod drugih može dovesti do razvoja određenih komplikacija. U nastavku pročitajte više o njihovom uzroku, kao i merama prevencije i lečenja.

Vidi još
2023-01-05

KAKO POBOLJŠATI PAMĆENJE I KONCENTRACIJU

Ukoliko ste primetili da zaboravljate stvari češće nego inače ili imate problem sa koncentracijom, te se javljaju određene poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju, ovaj tekst će vam vrlo verovatno biti od pomoći.

Vidi još
2022-12-31

MELATONIN - LEK ZA NESANICU

Pored pozitivnog uticaja na san, melatonin je značajan za funkciju imunog sistema, krvni pritisak i nivo kortizola. Spada u antioksidanse i dobar je za zdravlje očiju. Pročitajte više o njegovoj funkciji i benefitima njegove suplementacije.

Vidi još