2022-06-20

GLJIVICE NA NOKTIMA

Gljivice na noktima su česta pojava koja se, ukoliko nije uznapredovala, uspešno sanira određenim preparatima. U letnjim mesecima, kada je stopalo slobodno, one se lakše dobijaju, ali i primećuju, kod onih koji su ih već i imali.

Vidi još
2022-06-10

PREPARATI ZA SAMOPOTAMNJIVANJE

U prethodnim blogovima govorili smo o tome koliko je štetno direktno izlaganje suncu bez korišćenja SPF-a, kao i posećivanje solarijuma. Da bi se postigao bronzani ten, na zdrav i brz način, ljudi pribegavaju upotrebi preparata za samopotamnjivanje, a njihova prednost je ta što su potpuno bezbedni za upotrebu.

Vidi još
2022-06-02

KOLIKO JE ZAISTA ŠTETAN SOLARIJUM ?

Lep, bronzani ten je tema o kojoj se priča svakog leta. Najbži način da se on postigne je svakako korišćenje solarijuma, ali uz velike posledice po našu kožu. U daljem tekstu pročitajte više.

Vidi još
2022-05-23

AKNE – SIMPTOMI I UZROCI

Iako se često povezuju sa tinejdžerima, akne mogu biti i problem odraslih. U daljem tekstu pročitajte zbog čega se javljaju akne, u kojim oblicima ali saznajte i načine na koje se leče.

Vidi još
2022-05-16

HIPERPIGMENTACIJA - TAMNE FLEKE NA KOŽI

Letnji meseci su sve bliže, a samim tim je i sve češća tema ujednačen ten ali i one neželjene tamne fleke. U tekstu saznajte više o njima i načinu kako ih preduprediti.

Vidi još
2022-05-03

Koliko je zdravo sunce i kako se zaštititi od štetnog UV zračenja?

Svakog leta vodi se polemika o tome koliko je sunce zdravo ili štetno po nas i našu kožu, koje mere zaštite preduzeti i kada je pametno izlagati se suncu i koliko...

Vidi još