Facebook
31.12.2022.

MELATONIN - LEK ZA NESANICU

Pored pozitivnog uticaja na san, melatonin je značajan za funkciju imunog sistema, krvni pritisak i nivo kortizola. Spada u antioksidanse i dobar je za zdravlje očiju. Pročitajte više o njegovoj funkciji i benefitima njegove suplementacije.

Vidi još
31.07.2022.

HIGIJENA UHA

Pravilna higijena uha je izuzetno bitna kako bi se predupredile povrede ili zapaljenja ušnog kanala koje možemo izazvati neadekvatnom upotrebom štapića za uši ili nekih drugih sredstava za čišćenje. U blogu saznajte više o tome.

Vidi još
30.09.2022.

URINARNE INFEKCIJE

Urinarne infekcije su nešto sa čime se susrećemo tokom cele godine, ali nešto češće s jeseni. Pročitajte više o tome kako nastaju, kako ih sprečiti, a kako lečiti.

Vidi još
29.11.2022.

SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA I PLODNOST

Kod žena i devojaka, i pored neredovnog ciklusa, pojačane maljavosti i akni, u više od polovine slučajeva se ne dijagnostikuje ovaj sindrom. Pročitajte više o nastanku ovog sindroma kao i posledicama.

Vidi još
29.03.2023.

GASTRITIS - KAKO UBLAŽITI SIMPTOME

Skoro svi smo makar jednom u životu imali gastritis, odnosno zapaljenje sluzokože želuca. U većini slučajeva stanje prođe samo od sebe, dok neki mogu zahtevati medicinsku pomoć.

Vidi još
29.03.2022.

Tajna zdrave kose Megan Markl?

U proteklih nekoliko nedelja svuda odjekuju stihovi pesme „Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?” Otkrićemo Vam je...

Vidi još