31.07.2022.

HIGIJENA UHA

Pravilna higijena uha je izuzetno bitna kako bi se predupredile povrede ili zapaljenja ušnog kanala koje možemo izazvati neadekvatnom upotrebom štapića za uši ili nekih drugih sredstava za čišćenje. U blogu saznajte više o tome.

Vidi još
29.03.2022.

Tajna zdrave kose Megan Markl?

U proteklih nekoliko nedelja svuda odjekuju stihovi pesme „Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?” Otkrićemo Vam je...

Vidi još
28.08.2022.

POMOĆ PRI IZBORU ČETKICE ZA ZUBE

Na tržištu postoji mnoštvo četkica za zube, ali neke osnovne karakteristike kojima se treba voditi prilikom njihovog odabira možete pročitati u daljem tekstu.

Vidi još
27.06.2022.

KREME I ULJA ZA SUNČANJE

Bilo da ste od onih koji se izlažu suncu minimalno, ili spadate u grupu onih koji ne znaju za hlad, dalji tekst će vam biti od pomoći da pronađete adekvatan preparat za leto.

Vidi još
26.06.2021.

Ublažavanje simptoma menopauze

Top 5 prirodnih saveta za ublažavanje simptoma menopauze ...

Vidi još
26.05.2021.

Beta Karoten

Beta karoten je prirodni biljni pigment koji voću i povrću daje privlačnu, jarku žutu, narandžastu i crvenu boju. Za naše telo, beta karoten ima potpuno drugačiju ulogu. Srećom, nećemo postati crveni ljudi ako ga pijemo! Beta karoten možemo posmatrati kao mleđeg brata vitamina A. Kada se unese u organizam, beta karoten se pretvara u vitamin A i ispoljava pozitivne efekte ovog vitamina, odnosno, on je provitamin A.

Vidi još