Facebook
31.12.2022.

MELATONIN - LEK ZA NESANICU

Pored pozitivnog uticaja na san, melatonin je značajan za funkciju imunog sistema, krvni pritisak i nivo kortizola. Spada u antioksidanse i dobar je za zdravlje očiju. Pročitajte više o njegovoj funkciji i benefitima njegove suplementacije.

Vidi još
30.09.2022.

URINARNE INFEKCIJE

Urinarne infekcije su nešto sa čime se susrećemo tokom cele godine, ali nešto češće s jeseni. Pročitajte više o tome kako nastaju, kako ih sprečiti, a kako lečiti.

Vidi još
29.11.2022.

SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA I PLODNOST

Kod žena i devojaka, i pored neredovnog ciklusa, pojačane maljavosti i akni, u više od polovine slučajeva se ne dijagnostikuje ovaj sindrom. Pročitajte više o nastanku ovog sindroma kao i posledicama.

Vidi još
29.03.2023.

GASTRITIS - KAKO UBLAŽITI SIMPTOME

Skoro svi smo makar jednom u životu imali gastritis, odnosno zapaljenje sluzokože želuca. U većini slučajeva stanje prođe samo od sebe, dok neki mogu zahtevati medicinsku pomoć.

Vidi još
29.01.2023.

SPORTSKI SUPLEMENTI

Da li su dodaci ovog tipa neophodni vašoj sportskoj rutini ? U zavisnosti od intenziteta i vrste treninga, kao i vašeg cilja, saznajte koja bi vrsta suplementacije vama zapravo najviše odgovarala.

Vidi još
28.08.2022.

POMOĆ PRI IZBORU ČETKICE ZA ZUBE

Na tržištu postoji mnoštvo četkica za zube, ali neke osnovne karakteristike kojima se treba voditi prilikom njihovog odabira možete pročitati u daljem tekstu.

Vidi još