2022-09-02

SAVETI ZA UBLAŽAVANJE SIMPTOMA HEMOROIDA

Više od polovine odraslih osoba će s vremena na vreme imati problem sa hemoroidima. Srećom, dostupne su efikasne opcije za lečenje hemoroida o kojima možete pročitati više u nastavku teksta.

Vidi još
2022-08-28

POMOĆ PRI IZBORU ČETKICE ZA ZUBE

Na tržištu postoji mnoštvo četkica za zube, ali neke osnovne karakteristike kojima se treba voditi prilikom njihovog odabira možete pročitati u daljem tekstu.

Vidi još
2022-08-23

KAKO ODABRATI PRAVU PASTU ZA ZUBE ?

Nisu sve paste za zube iste, već su one prilagođene različitim potrebama, te u zavisnosti od niza faktora poput godina, osetljivosti zuba kao i njihove sklonosti ka kvarenju, pojedinac sebi bira odgovarajuću.

Vidi još
2022-08-19

KAKO UBLAŽITI HERPES ?

Herpes predstavlja rezultat infekcije virusom koji kod nekih osoba, pri padu imunog sistema, dovodi do izbijanja plikova na koži i sluznicama. Kako olakšati simptome i preduprediti izbijanje, pročitajte u nastavku.

Vidi još
2022-08-11

SUPLEMENTI ZA TRUDNICE

Trudnoća se ne naziva bez razloga i drugo stanje. U daljem tekstu pročitajte zbog čega je bitna primena suplemenata, kao i koji se to suplementi preporučuju, a koje treba izbegavati.

Vidi još
2022-07-31

HIGIJENA UHA

Pravilna higijena uha je izuzetno bitna kako bi se predupredile povrede ili zapaljenja ušnog kanala koje možemo izazvati neadekvatnom upotrebom štapića za uši ili nekih drugih sredstava za čišćenje. U blogu saznajte više o tome.

Vidi još