RABENHORST - PRIRODNI SOKOVI BEZ ŠEĆERA

Šta čini Rabenhorst sokove tako posebnim?

Rabenhorst sokovi su visokokvalitetni čisti sokovi koje karakterišu pažljivo odabrani sastojci, nežna obrada i flaširanje u tipičnim staklenim bocama od ćilibara. 

 

Pre nego što se sirovine prerađuju u voćne sokove Rabenhorst, oni prolaze kroz strogi proces praćenja. Ručno odabrani plodovi se analiziraju na njihove tipične karakteristike, npr. zrelost, boja, ukus i aroma. Takođe je precizno određen sadržaj fruktoze, kiselina i vitamina.

Dodatno se sprovode stroga laboratorijska ispitivanja kako bi se isključili neželjeni zagađivači ili supstance. U tom cilju, Rabenhorst održava sopstvenu modernu, internu laboratoriju za ispitivanje.

 • U ovim visokokvalitetnim čistim sokovima najboljeg kvaliteta, nežnom proizvodnjom očuvano je mnoštvo prirodnih sastojaka
 • Visokokvalitetni sokovi od povrća i aromatični nektari napravljeni od soka donose vam mnogo trenutaka uživanja u svakodnevnom životu
 • Naši snažni smutiji i voćni smutiji savršeni su saputnici u pokretu i između obroka

 

rabenhorst-za-celu-porodicu

 

Izdvajamo iz ponude 5-dnevnu dijetu

Set od 5 sokova, koji uspešno čiste organizam od nataloženih toksina, smanjuju masne naslage, podupiru imunitet, ubrzavaju metabolizam i smanjuju telesnu težinu. Početni korak u planiranoj dijeti, ili kao dodatak svakodnevnoj ishrani, za jačanje organizma.

Korisna svojstva preparata:

 • Detoksifikacija
 • Smanjenje masnih naslaga
 • Smanjenje telesne težine
 • Regulacija varenja
 • Jačanje energije

 

Petodnevni program Rabenhorst deluje umirujuće na telo, pomaže u redovnom čišćenju tela, regulaciji telesne težine i izbacivanju toksina iz organizma. Čišćenje tela pomaže u rešavanju različitih problema kao što su:

 • Glavobolja
 • Nepravilna i spora probava
 • Problemi sa težinom i nadimanjem
 • Akne
 • Oslabljen imunitet
 • Loše raspoloženje
 • Lomljivi nokti i kosa bez sjaja

 

Potpuno prirodni sokovi najvišeg kvaliteta sa kvalitetnim raženim hlebom mogu vašem organizmu da obezbede potrebne hranljive materije uz vrlo nizak unos kalorija. Tokom programa preporučuje se uzimanje veće količine vode, 2-3 litra čiste vode dnevno. Predviđeno trajanje programa je 5 dana, ali naravno, ako je potrebno, može se produžiti ili skratiti.


Doziranje i način upotrebe

Doručak: 1,5 dl soka Rabenhorst i dve kriške raženog hleba. Međuobrok: 1,5 dl soka Rabenhorst i jedna kriška raženog hleba. Ručak: 1,5 dl soka Rabenhorst i dve kriške raženog hleba. Popodnevna užina: 1,5 dl soka Rabenhorst i jedna kriška raženog hleba. Večera: 1,5 dl soka Rabenhorst i jedna kriška raženog hleba. Rabenhorstovi sokovi se konzumiraju tokom petodnevne dijete sledećim redosledom: 1. DAN - Rabenhorst BIO koktel od pšenične trave sa spirulinom mikroalgama, ekstraktom zelenog čaja i limunom. 2. DAN - Rabenhorst BIO sok od povrća. 3. DAN - sok od ananasa Rabenorst. 4. DAN - Rabenhorst BIO sok od cvekle. 5. DAN - Rabenhorst BIO sok od šargarepe.

1. DAN

Rabenhorst BIO koktel od pšenične trave sa mikroalgama spiruline, ekstraktom zelenog čaja i limunom.

2. DAN

Rabenhorst BIO sok od povrća (Niskokalorični i sokovi bogati vitaminima i mineralima koji sadrže organski paradajz, organsku šargarepu, organsku repu, organsku celer, organski krastavac, organski kiseli kupus, organski luk, organsku papriku, organski limun, organske začine i morsku sol)

3. DAN

Rabenhorst sok od ananasa-Potpuno prirodni sok od ananasa zreo na suncu.

4. DAN

Rabenhorst BIO sok od cvekle. Organski sok od cvekle. Pažljiva obrada povrća zadržava sve hranljive sastojke u ovom ukusnom soku.

5. DAN

Rabenhorst BIO sok od šargarepe. Rabenhorst sok od šargarepe sa dodatkom limunovog soka. Sok sastavljen od sveže presovane organske šargarepe. Bogat izvor beta-karotena (provitamin A).

 

rabenhorst-sok

 

Rabenhorst pakuje prirodu u boce. Staklo ima izuzetna svojstva kao materijal i idealan je za pakovanje, štiteći proizvode od spoljašnjih uticaja kao što je svetlost. Uz to, nema štetnog uticaja na aromu ili ukus, tako su vitamini optimalno zaštićeni. Vrhunski voćni sokovi iz Rabenhorsta stižu do vas potpuno istog visokog kvaliteta kao što su napustili prostorije proizvodnje.

 

Ovi voćni sokovi su odmah prepoznatljivi na polici po tipičnim Rabenhorst smeđim staklenim bocama, a uz gorenavedene pogodnosti možete biti sigurni da ćete njihovim odabirom uvek napraviti pravi izbor.

 

Proizvodi iz naše ponude:

RABENHORST 5-dnevna dijeta

 

 

Tamara Ember, studentkinja medicine Univerziteta u Novom Sadu

Video na temu petodnevne dijete možete pogledati ovde