UP AP - DODACI ISHRANI

UpAp dodatke ishrani možete pronaći u oblicima koji su praktični i laki za konzumiranje, prateći moderan način života u kome brz ritam i stresan rad često izazivaju povećane potrebe za osnovnim hranljivim materijama, čest osećaj umora i nedostatak energije.

Baziran na naučno dokazanim sastojcima, UpAp obezbeđuje telu neophodne hranljive materije i energiju na ćelijskom nivou i pomaže nam da uspešno savladamo najveće izazove tokom dana.

 

Vitamin C, B12 i magnezijum doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti. Važno je praktikovati uravnoteženu i raznovrsnu ishranu i zdrav način života uz dosta fizičke aktivnosti i što manje stresa.

 

UpAp

 

Direktna UpAp energija

Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u metabolizmu i fizičkom zdravlju, pa su uravnotežena ishrana i adekvatan unos vitamina i minerala posebno važni tokom savremenog aktivnog načina života kako bi se održala maksimalna fizička i intelektualna efikasnost.

 

UpAp Fast Energy Direct

 

Izvor esencijalnih 13 vitamina i 10 minerala sa dodatkom koenzima Q10 za postizanje brze energije u pokretu i smanjenje umora i iscrpljenosti. Uzima se bez vode, tako da ga možemo uzeti bilo gde, a rastvara se u ustima radi bržeg dejstva.

 

UpAp Mg 400 Direct

 

Praktičan dodatak ishrani sa optimalnom kombinacijom sastojaka koji omogućava direktnu proizvodnju energije, bolje psihofizičko stanje organizma, jači imunitet i bolje funkcionisanje mišića tokom sportskih napora kada je potreba za magnezijumom veća. Direktan oblik magnezijuma za direktnu primenu omogućava bržu apsorpciju i obezbeđuje dnevnu potrebu za magnezijumom. Njegov sastav i način primene su pogodni za sve, a posebno za one koji vode aktivan način života.

 

Vitamini i elektroliti za brzu energiju 

Osećaj umorna i iscrpljenosti, kao i nedostatak energije i psihički umor često se pripisuju nedostatku ključnih mikronutrijenata za održavanje zdravlja i funkcionalnosti tela.

 

Tokom fizičke aktivnosti se znojimo i dolazi do dehidracije, te iz organizma gubimo vodu, ugljene hidrate i elektrolite (posebno natrijum) koje je neophodno nadoknaditi.

 

UpAp Instant Recharge


Jedinstvena kombinacija vitamina i elektrolita, koja omogućava trenutnu proizvodnju energije, doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnom krvnom pritisku i smanjenju umora i iscrpljenosti. Dostupan je u dva ukusna ukusa - coca-cola i ukus limuna i limete.

Neke od karakteristika ovih proizvoda su:

  • Hipotonična formula brzog dejstvaPokazalo se da su hipotonična pića bogata elektrolitima koja se kontinuirano konzumiraju tokom aktivnosti najefikasnija u povećanju hidratacije za razliku od hipertoničnih i izotoničnih napitaka i vode.
  • Jedinstveni odnos maltodekstrina i fruktoze za trenutnu energiju - Formulacija maltodekstrina i fruktoze ugljenih hidrata u odnosu 2 : 1 postiže viši nivo energije od bilo koje druge kombinacije ili jednog izvora ugljenih hidrata. Nezavisni put oksidacije omogućava brzu apsorpciju sastojaka i stvaranje energije.
  • Tehnologija brze apsorpcijeUpAp Instant Recharge se proizvodi pomoću tehnologije brze apsorpcije koja olakšava unos i brz početak delovanja. Ova tehnologija nudi stabilnu formulaciju koja je nežna za digestivni sistem, uz potpuno rastvaranje za nekoliko minuta i veću stopu apsorpcije za postizanje bolje biološke raspoloživosti.

 

upap-energija

 

 

Neki od proizvoda koje preporučujemo:

UpAp Fast Energy Direct 20 kesica

UpAp Mg 400 Direct 20 kesica

UpAp Instant Recharge + Caffeine 15 šumećih tableta

UpAp Instant Recharge + Lemon & Lime 15 šumećih tableta

 

 

Tamara Ember, studentkinja medicine Univerziteta u Novom Sadu